De Verenigingen in Café Tapperij Kansas

Verenigingen
 
Bij de Kansas hebben diverse verenigingen zich aangesloten. Hier zijn wij dan ook heel erg blij mee. Het is altijd gezellig en we vinden het fijn dat we een plek kunnen aanbieden voor deze verenigingen.
 
 
 

 
 Biljartvereniging "Ons Genoegen Kansas"

Biljartvereniging "Ons Genoegen Kansas" is een oude Cuijkse biljartvereniging, die al sinds 1980 Café Kansas als hun clublokaal hebben.
Voorheen zaten ze in het café van Wim Martens, maar die hield er in 1980 mee op.
De dinsdagavond is de clubavond van deze biljartvereniging.
"Ons Genoegen Kansas" organiseert jaarlijks in november het toernooi om de Kuukse Driebanden Cup.
Dit jaar is dat voor de 32e keer!
 
Afbeelding invoegen
 
 
 

 
 
Biljartvereniging "Kansas '90" 
 
Biljartvereniging "Kansas '90" zit al sinds de oprichting in 1990 in Café Kansas.
De woensdagavond is de clubavond. Kansas '90 is een gemengde biljartvereniging.
 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 

 
 

Toneelvereniging De Ghesellen van St Maerten

Toneelvereniging 'De Ghesellen van St Maerten' is een aktieve verenigingIeder jaar hebben ze een grote uitvoering die de laatste jaren wordt opgevoerd in het "Kansas Theater aan de Maas', gevestigd in de bovenzaal van Café Tapperij Kansas. Daarnaast hebben ze ook nog wel kleinere producties. De dinsdagavond is de vaste repetitie-avond.
 
Afbeelding invoegen
 
 

In april 2015 speelde de Ghesellen:

 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 

Sociëteit C'68 Harmonie De Groote Doelen van 1844

Sociëteit C'68 Harmonie De Groote Doelen van 1844 heeft Café Tapperij Kansas als stamlokaal. Van hieruit worden het gehele jaar door verschillende activiteiten ondernomen. Een van die activiteiten is de jaarlijkse golfdag, dit jaar gehouden op de prachtige golfclub van Geijsteren. De fraaie trofee is dit jaar(2012) gewonnen door Joost van
 Diemen, op de foto te zien in de befaamde Blue Blazer met
 in zijn handen de wisseltrofee.
 
 

 
 
 

Piellekesbloas Vereniging Cuijk

Piellekesbloas Vereniging Cuijk organiseert al jaren de Ope Kuukse Piellekesbloas Kampioenschappen. Ze bestaat uit leden van Club '29, wat nog in sommige regels van het Piellekesbloas Regelement naar voren komt. Bijv. de lengte van de blaaspijp mag maximaal 116 cm. bedragen (116 is 4x29!!), etc. etc. P.V.C. opereert onder de overkoepelende organisatie DUPA. DUPA is de Dutch Piellekesbloes Association. De Ope Kuuk vindt ieder jaar plaats op Palmzondag, dus een week voor Pasen, waarbij het Palmbier rijkelijk uit de tap stroomt.