Feesten, partijen, recepties en vergaderingen in Café Tapperij Zaal Kansas

Feesten & Partijen 

Voor feesten, evenementen en partijen ben je bij de Kansas aan het juiste adres. Bij ons kan je genieten van de sfeer die een bruin café biedt. Naast het houden van de leukste feesten bieden wij ook de mogelijkheid dat jij jouw feest bij ons te houden. Wij bieden verschillende zalen aan voor de feesten en partijen. Wil je een groter feest geven? Dat kan zeker! Daar is ons café perfect voor. De poolzaal en de serre kunnen ook bij de feestruimte betrokken worden of voor kleinere gezelschappen apart gehuurd worden.

Een groter feest wordt gehouden in ons bruine café! Hier kunnen wij +/- 150 personen ontvangen. De achterzaal kan ook gebruikt worden voor feesten. In deze zaal passen ongeveer 80 mensen. Heb je zin in een nog groter feest? Dat is geen probleem voor ons! Deze zalen kunnen samengevoegd worden zodat iedereen naar binnen kan.

Opzoek naar livemuziek die je feest naar een hoger niveau tilt? Dat kan geregeld worden. Ook is het voor ons geen probleem om koude en/of warme buffetten voor het feest klaar te maken. Liever een bittergarnituur of een veel uitgebreider buffet. Wij regelen het!

Door je feest bij ons te houden, betekend dat je je geen zorgen hoeft te maken of het een knaller wordt. Iedereen bij ons gaat ervoor dat mensen nog lang na praten over jouw grote feest.

Heb je verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Jullie bruiloft bij ons houden?

Wij stellen graag ons mooie bruine café ter beschikking voor jullie bruiloft. Meerdere mensen kiezen voor ons vanwege de mooie locatie. Met de Maas om de hoek is het ook een perfecte plek om prachtige foto's te maken van jullie speciale dag. We hebben de capaciteit om veel mensen te ontvangen. Hierdoor kunnen al jullie familieleden en vrienden aanwezig zijn op jullie trouwdag. Heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar hoe we jullie speciale dag gaan aanpakken

 

 Afbeelding invoegen