Agenda

DE Kansas Agenda:
 
 
 

* * *


 Het mag weer... MAANDAG 6 September 20.00u:Iedere 1e maandag vd maand om 20.00u gaan we weer live Pubquizzen in de Kansas met onze eigen Quizmaster Pieter!!

Natuurlijk wel geheel volgens de nieuwe regels op 1,5 meter afstand en dan kunnen we tafels van max 5p. maken,

dus houd daar rekening mee met de teamindeling aub! En dan verspreid over het café en serre moet dat helemaal goed komen!!

Willen jullie zeker zijn van een plekje reserveer dan nu!! Vol = Vol!!

En er zijn natuurlijk weer een blaadje bier en bitterballen te winnen!! Deelname is € 3,- p.p.

 

* * *

 

 Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

  Zondagmiddag 18 juli wordt het Kansas Tuinterras voor 1 middag: "DE Cuijkse Brouwbrigade Biergarten" !!

De mannen van de Cuijkse Brouwbrigade zullen zelf tussen 15.00 en 17.00u aanwezig zijn om alle Kuukse bieren zelf toe te lichten en wellicht al wat nieuwe specials te kunnen laten proeven!!
De entree is gratis, maar wil je zeker zijn van een tafeltje dan graag vooraf reserveren vol=vol!! Dat wordt dus weer genieten op het Kansas Tuinterras 🍻🍻🍻 ein prosit!!!
*Covid-19*
We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM. Graag vooraf telefonisch reserveren via 0485-313994. Bij de entree vindt nog een gezondheidscheck en registratie plaats! Ben je ziek, verkouden of snotterig, dan vragen we je om thuis te blijven. Per tafel mogen max 4p zitten met 1,5 meter afstand op de volgende tafel. Ook willen we iedereen vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten. Iedereen heeft een vaste zitplaats. Rondlopen is niet toegestaan (uiteraard wel naar het toilet). De drankjes worden gebracht!!
🎟️ Entree is GRATIS!!
🕕 14.00u gaat het tuinterras al open met de mogelijkheid gedurende de gehele dag te genieten van een heerlijke hapjes en pubfood van @jeffsdeli!!
💖Laten we het met z'n allen gezellig en veilig voor elkaar houden, zodat we dit vaker kunnen doen!! 
 

 

* * *

 

 Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en binnen

 

Smooth sunday session met het Ingrid Heijl Combo op het Kansas Tuinterras zondag 25 juli om 16.00uur. GRATIS ENTREE, wel vooraf reserveren aub!
Eindelijk weer op t terrasje met het zonnetje op je bol en een heerlijk groovy muziekje. Laat t niet aan je voorbij gaan!
Gitaar: Jules Peters
Toetsen:Peer Gröning
Bas: Willem Krammer
Drum: Tit Basten
Zang: Ingrid Heijl
*Covid-19*
We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM. De kaarten voor dit zitconcert kunnen vooraf telefonisch gereserveerd worden via 0485-313994 en worden geregistreerd. Bij de entree vindt nog een gezondheidscheck plaats! Ben je ziek, verkouden of snotterig, dan vragen we je om thuis te blijven. Per tafel mogen max 4p zitten met 1,5 meter afstand op de volgende tafel. Ook willen we iedereen vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten. Iedereen heeft een vaste zitplaats. Rondlopen is niet toegestaan (uiteraard wel naar het toilet). De drankjes worden gebracht!!
🎟️ Entree is gratis, wel graag vooraf reserveren. Bij regen wordt 't zitconcert verplaatst en gaan de reserveringen mee!
🕕 14.00u gaat het tuinterras al open met de mogelijkheid vooraf, tijdens en naderhand nog een hapje te eten van @jeffsdeli!!

* * * 


Zitconcert Willie & de Billies op het Tuinterras


 Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en buitenshuis

* EXTRA editie zondag 29 aug 16.00uur!! *

 

Nog kaarten beschikbaar a € 12,50 p.st.!!

 

Bel nu 0485-313994!!

 

* * *

 

Voor alle evenementen geldt een

gezondheidscheck en registratie ter plaatsen

en een vaste zitplaats!!  Graag tot snel weer een keer


in de Kansas;

 

Want volgens oude Cuijkenaren,

waren Kansas sigaren niet te evenaren…

 

Het zal u wellicht verbazen,

maar men vult er al 40 jaar glazen!!